top of page

Microlife DCB019 - Biosanacijski proizvod

Microlife DCB019 - Biološki rastvarač za industrijsku otpadnu vodu, mineralna ulja, mast, naftni otpad. Primjenjuje se kod otpadnih voda iz kemijske i petrokemijske industrije, radionica, benzinskih postaja itd. DCB019 apsorbira ispuštene otpadne vode visokim kapacitetom apsorpcije. Mikroorganizmi u DCB019 su karbonati, vulkanski porozni minerali, makro elementi, oligo elementi.


Sigurnost: DCD019 spada u KLASU 1 mikroorganizama koji ne zahtijevaju nikakve posebne mjere predostrožnosti prilikom primjene. Sadrži enzime koji mogu izazvati alergijske reakcije kod veoma osjetljivih ljudi i u tom slučaju potrebno se odmah javiti liječniku. Proizvodom se treba rukovati u zaštitnim rukavicama, sa zaštitnim naočalama i maskom, rukovati u prozračnom prostoru i izbjegavati kontakt sa bazama i kiselinama.


Primjena: Posipa se na površine na kojima je došlo do incidentnog prolivanaj ulja, masti i ostalih naftnih derivata.


Doziranje: Doza je 0,5 kg – 1,5 kg/m2 onečišćene površine. Nakon što DCB019 odradi apsorpciju, treba ga pokupiti. Prikupljeni otpad treba poslati u postrojenje za preradu za konačni tretman.


Sastav: DCB019 je prah u granulama 0,5-2 mm. To su nepatogeni mikroorganizmi. Specifična gustina: 0,45-0,5. pH-vrijednost u zasićenoj otopini:6,5-7,5, miris: nema, boja: bež.


Čuvanje: Može se skladištiti 2 - 5 godina na temperaturi 0-40°C, ukoliko proizvod nije izložen direktnoj sunčevoj svjetlosti ili vlazi.


Pakovanje: 500 g


Rok trajanja: naznačen na deklaraciji

bottom of page