Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

AGM - eco solutions / tretman otpadnih voda

Tehnologija, consulting, oprema i sve ostalo za tretman otpadnih voda

*** Ekskluzivni i ovlašteni distributer opreme robne marke ISEA Italija

Microlife LCD002 - Biološki rastvarač

Microlife LCD002 - Biološki rastvarač u tečnom stanju koji neutralizira neugodne mirise proizvedene od strane anaerobnih mikroorganizama. Čisti, odmašćuje te razgrađuje naslage masti i tvari organskog porijekla na unutrašnjim površinama odvodnih cijevi i razgrađuje i tako smanjuje nakupine masti u mastolovima čime produžuje periode obaveznog čišćenja mastolova. Primjenjuje se u ugostiteljskoj, agro prehrambenoj industriji, ali i za bolju protočnost odvodnih sistema.


Sigurnost: LCD002 spada u KLASU 1 mikroorganizama koji ne zahtijevaju nikakve posebne mjere predostrožnosti prilikom primjene i transporta. Sadrži enzime koji mogu izazvati alergijske reakcije kod veoma osjetljivih ljudi i u tom slučaju potrebno se odmah javiti liječniku. Ne koristiti u prostorijama u kojima može doći u kontakt s hranom i ne korisitit proivod bez rastvaranja. Držati dalje od djece.


Primjena: Za Mastolove (separatore ulja i masti organskog porijekla), za odvode iz kuhinja restorana, za kanalizacijske sisteme i slično.


Doziranje: Startno doziranje održavanja dobre protočnosti cijevi: 75ml po odvodu 3-4 puta sedmično. Doziranje kod redovnog održavanja: 75 ml na odvod 1-2 puta sedmično. Za duge cijevi i komplicirane odvodne sisteme možete dozirati 10 ml/metru dužnom cijevi. Za primjenu kod mastolova: oko 1 ml/ dan po posluženom obroku kao i za površine pisoara itd.... razrijediti LCD002 za 50% sa vodom i primjeniti prskanjem 1-2 puta sedmično.


Sastav: LCD002 su nepatogeni mikroorganizmi. Specifična gustina: 1+0,05/1-0,05.pH-vrijednost u zasićenoj otopini:7, miris: ugodan, boja: zelena.


Čuvanje: Može se skladištiti 18 mjeseci na sobnoj temperaturi, zaštićeno od direktnog sunčevog svjetla ili zamrzavanja.


Pakovanje: 250ml.


Rok trajanja: naznačen na deklaraciji